Tre romantiske bryllupsreisedestinasjoner

Å dra på bryllupsreise kan nesten være det beste med å gifte seg. Ikke misforstå – selve giftemålet, festen, kakene og gjestene er selvsagt en veldig bra del av det hele, men bryllupsreisen er liksom toppen av kaka, den store gulroten. Det er forventet at man skal slappe helt av, men samtidig ha det best; man skal dra et sted med det lille ekstra og man skal skape minner man vil huske resten av livet. Her er tre tips til hvor dere kan reise – og husk, at dere er sammen er det viktigste.

Oahu – Hawaii

Hawaii gir romantiske assosiasjoner om blomster i håret og rundt halsen, og lange timer langs stranda. Hawaii består av flere øyer, og Oahu er den tredje største av dem – men det er øya med flest innbyggere. Her kan du både surfe, sole deg og gå tur i fjellet, samt dra inn til byen for å gå på gode restauranter og shoppe. For å få skikkelig Hawaii-følelse deltar dere på en luau i Paradise Cove for å lære om øygruppas historie, kultur og få smake på mat fra deres kulinariske tradisjon. Men det er følelsen av å befinne seg midt ute i havet, lang fra hjem, jobb og jag som gir den gode følelsen man er på utkikk etter. Det skorter ikke på hoteller som kaller seg bryllupsreise-resort, så her er mange overnattingssteder å velge mellom for den helt perfekte ferien.

Walt Disney World – Florida

Du tror det kanskje ikke, men å reise til Disney World på bryllupsreise vil bli en helt unik opplevelse. Disney-konsernet legger nemlig opp til at nettopp nygifte skal kunne få den riktige feriefølelsen mens man besøker parken – og alle andre resort de har. Disney tar vare på dere. Et eksempel er pakkereisen for nygifte som inkluderer inngang ved alle parkene i Florida, samt et cruise i regi av Disney Cruise Lines i Bahamas. Du kan derfor få lov å være barnslig forelsket i deler av ferien, for deretter å kunne leve luksuriøst med alt det et opphold på et cruiseskip kan tilby. Som et lite pluss gir Disney dere symboler dere kan bære slik at alle vet dere er på bryllupsreise, noe som gjør at dere slipper forbi køer, får VIP-status og får et mye hyggeligere opphold.

Skottland

Skottland – eller Alba som landet heter på skotsk-gælisk – har akkurat den magiske stemningen og historiske suset som gjør at en bryllupsreise vil bli helt fantastisk minnerik. Har du sett TV-serien Outlanderdrømmer du nok også om gamle tradisjoner, magiske bautasteiner og storslagen natur man kan boltre seg i. Lei dere inn på et av de mange og gamle slottene som har blitt omgjort til overnattingssteder, og nyt godt av stillheten, urørt natur og vakre lochs – i seg selv omringet av mysterier. Velg mellom å bo på slott med flotte restauranter, eller dere kan velge å få muligheten til å lage mat selv – poenget er å få være sammen på et sted som oppfordrer til å senke skuldrene og puste godt.

Nyt hverandre, og god tur!